четвъртък, 9 юни 2011 г.

Днес 09.06.2011г

-Днес 09.06.2011г. фирма за хамалски услуги "Трансконсулт- Колев''ЕООД или, както ни знаят клиентите- Хамали-Колев, пренесохме с четири момчета, тристаен апартамент от центъра на София до квартал Борово. Клиентите ни- възрастни хора се възползваха изцяло от широката гама услуги- товарене и разтоварване на багажа от врата до врата, де/монтаж на мебели, опаковане и кашониране.
Цената за пренасянето на дома им бе приятна изненада за тях и напълно достъпна и изгодна за тях в сравнение с конкуренцията на пазара. Бързината с която се справихме с пренос- превоз, около пет часа, е напълно нормална за Хамали-Колев, вече с около 10г. опит в сферата на преместването на дом и офис.
От приемането на поръчката- по имейла, чрез предварителния оглед за уточняване на всички подробности и цената до изпълнението на цялостното преместване, сем. Георгиеви останаха изключително доволни и ни благодариха за перфектно свършената работа.
Споделиха, че са доволни и от факта, че шефът на хамалската фирма - моя милост Н. Колев пренася заедно с работниците си и осъществява контрол по задачите им.
Ние хамалите бяхме щедро нагостени от любезната домакиня, която въпреки неизбежния стрес свързани с преместването, се беше погрижила предварително за почерпката на ''майсторите''.
Въпреки, че се случва доста рядко ние бяхме дълбоко трогнати от този неподправен жест, олицетворяващ едно традиционно българско гостоприемство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар