неделя, 29 юни 2014 г.

Примерни цени за някои често поръчвани услуги на Хамали Колев София

Идва лятото, което за потребителските услуги е благодатен сезон. Затова Хамали Колев както и през други години намаляме цените на някои типови услуги, поръчвани често от нашите клиенти. Знаейки, че Гугъл добре индексира постовете ни в този блог, надяваме се да достигнат до повече потенциални потребители. Всеки гражданин ползвал хамалски и транспортни услуги в София вече не се притеснява да ангажира хамали отново, както и да си направи приблизителна сметка на това колко ще му струва дадено преместване.
Ние даваме на всеки които ни наеме за пренос- превоз на цяло жилище или офис много бонуси като безплатни кашони до 20 броя или безплатно опаковане. Освен това нашата хамалска фирма решихме да се наемем и с обявяване на достъпно ниски цени за цялостно местене като например броим помещенията за определяне на стойността на поръчката. Така едностаен апартамент или малък офис това лято ще пренасяме до 120 лв. За жилище или офис с 2 помещения ще пренасяме за 150- 180 лв. За тристаен или четиристаен дом - от 180- 280 лв.
Трябва да споменем, че е препоръчителен един оглед от наша страна в удобно за вас време. На него ще се запознаем със спецификата на конкретното преместване. Но на него няма да бъдете изненадани с по-високи цени на преместване и транспорт от цитираните.
В случаите, когато няма асансьор на товарния и разтоварния адрес или повечето мебели и техника са едри и не влизат в него, естествено са възможни леки корекции, например до 10- 20 % .Мислим при интерес и успех на тази инициатива, да я продължим и през есента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар