Безплатни услуги / екстри от Хамали Колев

Хамали Колев предлагаме на доверените, постоянни и ключови клиенти някои екстри,с които те да оптимизират разходите си за хамалски услуги,товарен транспорт,опаковане.Сътрудничеството с големи фирми,производители,вносители и с потребители,изискващи най-доброто и качествено обслужване е в основата на нашия бизнес.

За търговци и граждани,ползвали преди хамалските и/или транспортни услуги от нас предоставяме възможността за безплатно опаковане и пакетиране на стоки и багаж.

При преместване на цял офис или апартамент Ви даваме 20 средни кашона за събиране на лични вещи,които ще доствим на един предварителен безплатен оглед.

Безплатния оглед при искане на оферта за хамали и превоз на мебели е задължителен за всички сериозни фирми за преместване.

За търговски фирми,големи администрации,които имат сключен договор с Хамали Колев и ползват периодично услуги по пренасяне / изнасяне или разчистване на отпадъци,както и товарен превоз предлагаме фактуриране в края на календарния месец-за по-лесно администриране.

Безплатен демонтаж-монтаж на до два мебела при цялостно пренасяне на офис или дом.

За постоянни и препоръчани клиенти правим отстъпка до 20 % от ценовата листа за хамали и транспорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар