четвъртък, 30 януари 2014 г.

Полза от наемане на професионални хамали от лоялна хамалска фирма - предоставяне на услуги с високо качество

Винаги един търговец трябва да се поставя на мястото на своите клиенти - това в голяма степен важи и за хамалските услуги. Какво очакват от нас хората, пренасящи се в нов дом или офис?
На първо място те разчитат на професионализъм, бързина и коректно изпълнение на възложената задача. Ако това е налице клиента е доволен от хамалите най-вече при успешно и безпроблемно завършване.
Следващият фактор е цената, предложена от хамалско-транспортната фирма при огледа. Тя зависи от сложността на преместването, обема мебели, който се пренася, големината на товарната кола, броя на носачите, необходими ли са монтаж и опаковане и т.н.
Друг важен момент е добрата подготовка на екипа от хамали. Повечето от товарачите на Хамали Колев са атлетични младежи, свикнали на ежедневно физическо натоварване. Обучени сме да работим екипно на двойки или четворки от хамали. Опита в носенето на мебелите, захващането и темпото на работа са също важни. Неподготвени и нетренирани хора, занимаващи се с пренос на багаж имат доста контузии, сецвания, изтървани кашони и счупени вещи.За съжаление има и неподготвени и случайни носачи- хора без никакъв опит, особено при известните фирми за местене. Текучеството при тях е голямо, тъй като заплащането към собствените работници е доста ниско за такъв труд. Имат секция в сайтовете си за постоянно и целогодишно наемане на нови попълнения. Тези фирми са известни само с рекламите си, качеството при тях е съмнително, а добрите коментари за тях са от наетите сео специалисти.
Широката гама на предлаганите услуги и гъвкавоста на работата са преимущества на професионалните хамали. Ние извършваме всички дейности по пренос и превоз на обзавеждане, а именно:
-транспорт на багаж, разтоварване на камиони, укрепяване на товари;
-пренос на мебели, битова техника, дивани, строителни материали;
-преместване на офисоборудване- книжа, папки, офистехника, ксерокси, мед. апарати;
-опаковане, кашониране, стречиране на вещите;
-изнасяне на стари мебели и отпадъци от жилища и мазета;
-почистване след ремонт;
-бърза доставка на новозакупени  мебели и качването им;
-складиране на багаж и съхранение;
-пренасяне и извън София при минимално оскъпяване.
Ползите при ползване на професионални хамалски услуги са очевидни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар