вторник, 15 април 2014 г.

Хамали, пренос на дом и офис, товарен транспорт- колко често ползвате и доволни ли сте?

В интернет пространството темата за хамали и хамалски услуги е много често срещана. Хамалски фирми масово рекламират и постват в рзлични сайтове и директории и събират фенове в социалните мрежи.

Преместването на дома или офиса от екип професионалисти с товарен транспорт е услуга, която вече доста години се търси на пазара. Има и хора, които и сами със собствени сили се справят с тази задача. Сега във време на криза, когато клиентите диктуват в търговските отношения повече от всякога е жизнено важно качеството, разумната цена, коректността при услугите.

Затова от Хамали Колев си позволяваме да помолим постоянните и всички наши клиенти - граждани и фирми да отделят време за мнение, коментар или препоръка относно хамалските и превозни услуги, които са ползвали.
Това е важно за нас за да се стремим да повишаваме качеството на предлаганите услуги и да сме наясно с желанията и очакванията Ви.

Можете да оставите коментар или оценка за нашите хамали във Фейсбук страницата на Хамали Колев (виж Фейсбук визитката ни).
Или посетете страницата ни в Google+ или Tweeter ( има ги в секция Контакти ).

Така ще бъдете от полза и на други хора, на които им предстои преместване и ползване на хамали в София. Хамали Колев предварително Ви благодарим за надявам се положителните коментари. Ползата от това начинание вероятно много от коректните търговци го знаят. Ние също често оставяме отзив или мнение при работата си с други организации и фирми.



Задоволството и взаимната полезност винаги е в основата на всяка дейност!

Няма коментари:

Публикуване на коментар