петък, 29 август 2014 г.

Почистване от строителни отпадъци, извозване на стари мебели и ненужни вещи от хамали с превоз

През лятото една от най-поръчваните хамалски услуги при Хамали Колев е товаренето и извозването на строителни отпадъци и ненужни вещи. Много хора предприемат ремонти на жилището си и преустройства, при който остават камара чували с бетон, тухли, изкъртени плочки от банята. Тези отпадъци изхвърляме на общинско сметище в София. Цените, които предлагаме са повече от приемливи, от 3 лв. на чувал пълен до половината или 100 лв. за 1 тон. Изхвърляме със собствен транспорт и стари мебели, дограми, развалена битова техика и метални отпадъци. Хамалите, които свалят и товарят ненужните предмети са проверени и коректни младежи с вежливо отношение към клиентите.
Ние можем да ви бъдем полезни и при почистването на мазе, таван или двор. С годините всеки обитател трупа най-различни вещи, амбалаж, остаряла техника, книги в мазето, докато дойде време да не може да се отвори вратата от боклуци. Често пък много клиенти закупили нов апартамент получават в наследство затрупани с отпадъци мазе или таван.
В такива случаи не се колебайте да се свържете с нашите носачи. Ние ще осигурим всичко необходимо за едно акуратно почистване. Имаме здрави чували за събиране и след приключване на работа ще изметем цялото помещение. Извозването става със закрит превоз - камион до 2т. Трябва да напомним на бъдещите ни клиенти, че строителни и битови отпадъци задължително трябва да се карат на лицензирано сметище. Затова не ползвайте случайни хора с каруци или ръчни колички, които само ще ви докарат неприятности. Те ще разхвърлят отпадъка по околните кофи, ще вземат желязото и ще се пазарят за много по-голяма сума от уговорената предварително. Ще изтърпите забележки от съседите, възможно е някои да сигнализира на Столичен инспекторат за разпиляните боклуци.
Позвънете на Хамали Колев няколко дни предварително и ние ще ви дадем изгодна цена. Желателно е наш служител да направи безплатен оглед, за да преценим обема и спецификата на работата. Най-важното е, че получавате спокойствие и сигурност и поверявате ангажимента на коректни хамали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар