четвъртък, 18 юни 2015 г.

Междуселищни премествания с Хамали Колев

През този месец юни се забелязва раздвижване на интереса на клиенти за премествания от столицата към провинцията. Обръщайки се към Хамали Колев София много граждани ни гласуват доверие за багажа и мебелите си при транспортиране от един град към друг.
Качеството на работа при товарене, опаковане и превоз е от особено значение, когато трябва да се превозва имуществото на стотици километри разстояние. Ние полагаме изключително внимание и усилия за да останете доволни при избора си на хамалска фирма и да оправдаем и заслужим вашето доверие. Благодарим за разбирането, когато ви консултираме за подходящото опаковане и кашони, за необходимото размонтиране на едри мебели и др.
Ако се спазват нашите съвети, които даваме, няма основание да се притеснявате за сигурността на товара.
При преноса на домове от София към интересни кътчета на нашата родина, ние станахме свидетели страхотни природни красоти, на гостоприемни домакини и всеотдайни помагачи съседи. Въпреки, че държим ние да си свършим сами работата, на много места имахме голяма помощ от хората особено за дребния багаж.
Искаме да изкажем благодарност на сем. Петрови, които преместихме от Перник до едно оряховско село, на госпожа Коцева, която се пренесе до Драгоман и много други наши вече приятели. Пожелаваме им здраве и успехи в новите им домове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар